Over ons

Hilaire Van der Haeghe

Hilaire Van der Haeghe is een familiebedrijf, opgericht in 1898 in Antwerpen. Meer dan 120 jaar later zijn wij nog steeds marktleider in de distributie van land- en tuinbouwmachines in België (Fendt, Claas, Iseki, Amazon, Walker, …).

Sinds de jaren ’60 in Hilaire Van der Haeghe ook verdeler van vorkheftrucks en magazijntoestellen. Sinds de introductie van Yale op de Europese markt in 1984 is Hilaire Van der Haeghe  exclusieve verdeler van Yale heftrucks en magazijntoestellen in België geworden. Met vestigingen in Antwerpen en Namen staan we dichtbij onze klanten.

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan de waarden waar wij als organisatie en als medewerkers voor staan: verantwoordelijkheid, integriteit, relatiegerichtheid, uitmuntendheid en teamgeest.

De kracht van een familiebedrijf

Deze waarden stralen af op de betrokkenheid en professionaliteit van onze medewerkers, de kwaliteit van ons materieel en onze diensten, waardoor we de meest duurzame service kunnen bieden.

Oplossingen op maat

De adviseurs van Hilaire Van der Haeghe bieden voor elke specifieke (intra)logistieke situatie een gepersonaliseerde totaaloplossing. Van transpaletten tot reachtrucks, van elektrische tot thermische toestellen, van 1 tot 16 ton…

Financiering

Bij material handling (goederenbehandeling) gaat het vaak om noodzakelijke maar dure investeringen. Volgens uw budget kunt u kiezen voor aankoop of voor huur op korte of lange termijn. Wij zijn uw partner die de inzetbaarheid van uw technisch materieel tijdens de volledige levensduur verzekert. Daarnaast zorgen wij ook voor financieringsoplossingen.

SIGMA-Cert veiligheidskeuring

Als lid van de beroepsfederatie SIGMA mogen wij als leverancier de SIGMA-Cert veiligheidskeuring uitvoeren. Onze service-techniekers hebben immers de nodige opleiding en certificatie om deze officiële keuring uit te voeren. Dit is uw extra garantie voor kwaliteit en veiligheid.

Over Hilaire Van der Haeghe

Met ruim 120 jaar ervaring is Hilaire Van der Haeghe uitgegroeid tot een modern en dynamisch bedrijf met meer dan 100 medewerkers, actief in 3 sectoren: material handling, landbouw en groensector (park en tuin).

Onze huidige marktpositie is het resultaat van een doordacht investeringsbeleid en veel aandacht voor opleiding en training van onze medewerkers. Maar ook de intensieve samenwerking met belangrijke leveranciers heeft onze positie in deze snel evoluerende markt versterkt.

Missie en visie

Onze missie: door innovatie willen we als familiebedrijf een vooraanstaande rol spelen in de distributie van technisch materieel en het aanbieden van bijbehorende diensten.

Onze visie: dankzij Hilaire Van der Haeghe kunt u uw werkzaamheden op de meest duurzame en rendabele wijze uitvoeren.