MPC15

 Yale Belgium - Hilaire Van Der Haeghe Yale-dealer  
Productoverzicht
Modellen
Downloads
Afbeeldingen

Compacte en lichte pallettruck

Compacte meelooppallettruck met uitstekende wendbaarheid in drukke gebieden.

De MPC15 Compact aangedreven pallettrucks zijn gebouwd om lang mee te gaan, met hun compacte constructie en een krappe draaicirkel zijn deze heftrucks gemakkelijk te gebruiken in krappe ruimtes.

Deze trucks zijn ideaal voor het laden of lossen van vrachtwagens en voor intern transport van gesloten en open pallets over korte of lange afstanden.

 • Gebruiksvriendelijke bediening

  De ergonomisch ontworpen bedieningselementen, die weinig inspanning vergen, zijn zo geplaatst dat de bestuurder minder snel vermoeid raakt en de vlinderschakelaars regelen de rijrichting, de snelheid en het remmen, wat een soepele start, gecontroleerd remmen en acceleratie mogelijk maakt.


 • Duurzaam en robuust ontwerp

  Bij een botsing worden de onderdelen en de batterij beschermd door een speciaal ontworpen kap. De gelaste vorkconstructie en het versterkte compacte chassis maken de truck bestand tegen torsie bij zware belasting.


 • Kruipsnelheidsfunctie

  De kruipsnelheidsfunctie is ideaal voor manoeuvreren in kleine ruimtes.


 • Lage cost of ownership

  De ingebouwde lader maakt het mogelijk de batterijen ter plaatse op te laden, terwijl de batterijsets een maximale werkingstijd mogelijk maken.


 • Productieve heftruckchauffeur

  Het standaard anti-rollbacksysteem, met stabiliserende wielen voor een maximale stabiliteit bij het draaien en enkele lastwielen en uitgang-/ingangsrollen, optimaliseert de pallethantering voor de gemoedsrust van de chauffeur.


Yale Belgium - Hilaire Van Der Haeghe MPC15

Model

Model Hefhoogte (mm) AST (breed/lang) (mm) Gewicht (kg)
MPC15 115mm 1718 / 1687mm 120kg
Yale Belgium - Hilaire Van Der Haeghe MPC15

Download

Yale Belgium - Hilaire Van Der Haeghe MPC15

Afbeeldingen

Yale Belgium - Hilaire Van Der Haeghe MPC15