19/02/2021Yale Belgium - Hilaire Van Der Haeghe Nieuws

Welkom Rafael Perez, YALE Business Developer & Sales advisor

Rafael Perez

Een rasechte tweetalige Brusselaar met Spaanse roots. Klaar om Vlaams-Brabant en Brussel te bestormen met verkooptalent. Wie is Rafael Perez (32), de nieuwe Business Developer & Sales Advisor van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA - YALE BELGIUM? We vroegen hem hoe zijn inloopperiode verloopt.  

Dag Rafael, the floor is yours, stel je voor 

Rafael Perez (RP): “Ik ben geboren en getogen in Brussel, met een Spaanse vader, vandaar de Spaanse achternaam. Ik woon in Steenokkerzeel, in de groene rand van Brussel. Hiervoor was ik commercieel actief in de toerismesector, meer bepaald in de verhuur van personenwagens aan reisorganisatoren. Door de hele Covid-19 situatie is deze sector enorm onder druk gekomen waardoor ik op een bepaald moment moest herbronnen. De switch van toerisme naar heftrucks is uiteraard niet evident en ik ben HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA en YALE BELGIUM dan ook zeer dankbaar voor deze bijzondere kans. Ik ben helemaal klaar om mijn stempel te drukken op de wereld van de material handling!”  

Wat is je eerste indruk van YALE BELGIUM? 

RP: “Een warme en enthousiaste omgeving. Vanaf het eerste gesprek had ik het gevoel dat waarden en collegialiteit echt meetellen. Het is uiteraard hard werken en de doelstellingen moeten gehaald worden, maar het bedrijf geeft haar personeel en hun persoonlijkheid de nodige ruimte om te leren en te ontwikkelen. Die persoonlijke aanpak en collegialiteit apprecieer ik. Een goede band met de collega’s vind ik zelf heel waardevol.” 

Hoe verloopt de opleiding bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA - YALE BELGIUM? 

RP: “Op dit moment volg ik vooral thuis online opleidingen en indien het niet anders kan fysieke opleidingen (bv. aan machines) op kantoor. De fabrikant stelt een heel arsenaal aan online opleidingen ter beschikking, die worden aangevuld door inputs en tips van mijn Sales Manager en mijn sales collega’s. Ik vergezel mijn collega’s ook regelmatig op bezoek bij hun klanten en prospecten om de stiel al doende te leren.” 

“Mijn dag begint steevast met het online webportaal van YALE® waar ik me verdiep in alle YALE® machines en producten. Het is in deze aanloop dus hard studeren, veel zelfstudie en uiteraard ook het vakjargon leren. Ik leer alle producttermen in het Nederlands en Frans, dat is een extra inspanning maar zeker een must voor mijn regio. Ik voltooi nu een concreet businessplan met een plan van aanpak en doelstellingen.” 

Wat is je plan van aanpak? 

RP: “HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA - YALE BELGIUM in Vlaams-Brabant en Brussel nog meer op de kaart zetten. Gewapend met alle kennis, tips en kunde wil ik zo snel mogelijk de bestaande en nieuwe potentiële klanten leren kennen.”  

“Samen met Hugo, de servicetechnieker van Vlaams-Brabant en Brussel, zal ik meer dan mijn beste Brussels beentje voorzetten.”   

Veel succes Rafael! 

 

Rafael Perez is YALE Business Developer & Sales Advisor voor Vlaams-Brabant en Brussel van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA - YALE BELGIUM. U kunt hem bereiken via tel.nr. 03/821 08 38 en rpe@vanderhaeghe.be.